ADTS – wat is ADTS?

ADTS

U heeft waarschijnlijk weleens gehoord van ADTS, maar wat voor bedrijf is ADTS nou eigenlijk? In dit artikel krijgt u meer te weten over wat voor bedrijf ADTS is, wat de ICT security inhoudt en welke oplossingen wij u kunnen bieden op het gebied van ICT. Wilt u hier meer over weten, lees dan verder dit artikel!

Wat is ADTS?

Veel mensen hebben problemen met hun computers. Technische problemen of problemen met de beveiliging van de computer komt vaak voor. Wij proberen u hiermee te helpen om dit te verbeteren. Dit doen wij door middel van u advies geven, ICT oplossingen aan te bieden en ADTS diensten te verlenen. Heeft u problemen met uw ICT? Twijfel niet en neem contact op met ons!

ICT security

Een waterdichte ICT security is van essentieel belang voor iedere organisatie. Steeds vaker proberen mensen van buitenaf om in uw computer te komen. Het is daardoor heel belangrijk om uw computer te beveiligen en uw data te beschermen. Cybercriminaliteit komt steeds vaker voor bij organisaties om uw data te bemachtigen. Wij helpen u om uw huidige databeveiliging in kaart te brengen en bieden u een passende ICT security om dit te verbeteren. Hier hebben wij aantal oplossingen voor!

ICT-oplossingen bij ADTS

Wilt u uw ICT-infrastructuur beveiligen? Wij hebben daar passende oplossingen voor:

–          Next-Generation Firewall

–          Advanced Malware Protection

–          Email Security

–          Identity Management

–          VPN Security

–          Security Scan

Door middel van deze ICT oplossingen zorgen wij ervoor dat de aanvallers buiten uw organisatie blijven. Het is belangrijk om u zelf te bewapenen en te zorgen dat uw data niet in handen komt van andere partijen.

ADTS

Twijfelt u over de beveiliging van uw ICT bij uw bedrijf? Wacht dan niet langer en neem meteen contact met ons op om dit te checken. U kunt onze contact gegevens vinden op de website van ADTS!

https://www.adts.nl/ict/ict-oplossingen/ict-security/

Comments are closed.