Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

Bij antwoordservice.nu werk je samen met een vriendelijke telefoonservice

Met de telefoonservice van freevoice sta jij je klanten altijd vriendelijk te woord en wordt het imago van je bedrijf omhoog gekrikt. Door hier gebruik van te maken loop je geen omzet meer mis, omdat je te maken hebt met ontevreden klanten over de service van het bedrijf. Aan de service die aan de klanten wordt geboden kan het in ieder geval niet liggen, want dat wordt altijd gedaan met veel enthousiasme, begrip en vooral vriendelijkheid. De telefonistes van de telefoonservice nemen de telefoon aan voor jouw bedrijf, waardoor jouw eigen werknemers hier niet mee bezig hoeven te zijn en zich kunnen richten op andere zaken, die meer nodig zijn op dat moment. Doordat er door de telefonistes van de telefoonservice goed wordt ingelezen in het bedrijf en jij als opdrachtgever richtlijnen stelt aan de telefonistes, zal de klant niet eens doorhebben dat zijn de algemene centrale aan de lijn hebben. 

Klanten een goede service bieden

Door niet altijd bereikbaar te zijn voor je klanten door middel van de telefoonservice kan het zo zijn dat je klanten afhaken en naar een concurrent overstappen. Bij antwoordservice.nu ben je wel altijd bereikbaar voor jouw klanten en zullen zij nooit tegen een muur aanlopen en worden hun vragen en klachten altijd direct behandeld. De klanten van jouw bedrijf zullen zich altijd op een persoonlijke manier benaderd voelen en dat is weer een enorm goed teken voor jouw bedrijf. Als je dat zou willen is het ook nog mogelijk dat de telefonistes afspraken maken in jouw agenda met de klanten. Daarnaast wordt ook jouw mailbox beheert en wordt er gewerkt volgens de instructies die jij als opdrachtgever geeft.

Een korte wachtrij voor de klanten

De telefoonservice kan je kleinschalig inzetten, maar wanneer je een groter bedrijf hebt heb je misschien wel een grotere service nodig om alle klanten op tijd te woord te kunnen staan. Elk telefoontje zal worden aangenomen en geen enkele klant wordt weggedrukt. Afhankelijk van de drukte die er is op de telefoonservice wordt de klant snel te woord gestaan. Er wordt gestreefd naar een zo kort mogelijke wachttijd.