Mastomatic2
Image default
Home and Garden

Boomstamtafels

Als je voor het eerst een boomstamtafel ziet, weet je niet wat je ziet. Wellicht ben je gewend aan een strak afgewerkt tafelblad in de vorm van een perfect rechthoek, cirkel of ovaal. Een boomstamtafel is wel even wat anders. In het tafelblad, bestaande uit één enkel stuk, is de vorm van de oorspronkelijke boom nog terug te zien. Je ziet de nervenstructuur en zelfs de knoesten. Er zijn zelfs boomstamtafels mogelijk waarin je een deel van de takkenstructuur van de kruin terugziet.

Dit tafelblad geeft boomstamtafels een authentieke en rustieke uitstraling. Doordat boomstamtafels er natuurlijk uitzien, kom je als vanzelf een beetje tot rust. Je kunt ze aanschaffen met een houten of metalen onderstel in elke stijl je die je maar wilt.

Boomstamtafels op maat

Elke boomstamtafel is uniek. Omdat elk tafelblad maar één keer gebruikt kan worden, proberen we boomstamtafels zoveel mogelijk “op maat” te maken. Jouw smaak is immers net zo uniek als het tafelblad. Natuurlijk hebben we enkele boomstamtafels op voorraad in onze showroom, maar onze ervaring is dat deze je vooral inspiratie bieden voor jouw boomstamtafel op maat.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek waarin we al je eisen op een rijtje zetten. Kies jouw tafelblad en het perfecte onderstel. Daarna denken we samen na over de beste kleuren en afwerking. Helemaal blij met de boomstamtafel die je ontworpen hebt? Dan gaan onze meubelmakers voor je aan het werk, gewoon in onze eigen meubelatelier. Hier werken ze met het beste materiaal om iedereen te voorzien van boomstamtafels die helemaal voor jou op ambachtelijke wijze zijn gemaakt.

Dus: wil jij een tafel in huis die gespreksstof levert? Kies dan voor een van de boomstamtafels van Tafels99.nl