Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

De artikelen van Repromat!

Als je Repromat nog niet kent dan moet je deze blog lezen, want ik heb er een tijd geleden kennis mee gemaakt en de organisatie heeft ons geholpen met de materialen die wij zochten als bedrijf. Repromat is een organisatie die printers en scanners verkoopt aan ondernemingen en die doen ze op een fijne manier. Dit betekent dat ze alleen de producten verkopen waar behoefte aan is en dit doen ze letterlijk in alle soorten en maten. Er wordt samen met de klant gekeken naar het doel van de aankoop en op basis hiervan kijken ze of ze jou kunnen helpen. Repromat doet dit omdat ze geen ontevreden klanten willen of mensen die achteraf spijt hebben van hun aankoop. In deze blog deel ik mijn ervaring met Repromat. Bekijk de website van Repromat.

 

Mijn ervaring met Repromat

Zelf ben ik verantwoordelijk als facilitair inkoper en heb ik via Repromat een aantal printers en scanners gekocht. Ik heb voor Repromat gekozen omdat ik bij het eerste contact al direct een positief beeld van hen had. Dit kwam omdat er actief gevraagd werd naar mijn persoonlijke wensen en de reden dat ik naar hen toe was gekomen voor het product waar ik naar op zoek was. Ik heb geantwoord met de dingen die ik had gehoord in mijn omgeving van mensen die al bij Repromat dingen hadden gekocht en die waren allemaal heel positief. Niets bleek minder waar, want wij hebben een geheel nieuwe infrastructuur op gebied van printers en we kunnen drie keer zo snel printen als voorheen en bovendien hele flipovervellen. Significante verbeteringen op kantoor dankzij Repromat.

 

Benieuwd naar Repromat?

Na dit lovende betoog over Repromat snap ik dat jij ook benieuwd bent naar wat ze voor jou kunnen betekenen. Hierom moet je gewoon zo snel mogelijk contact met hen maken, want ze zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden van mensen die interesse hebben in de aankoop van een product. Repromat heeft mij ook geholpen om ervoor te zorgen dat ik alleen een product koop waar ook echt noodzaak en urgentie voor is. Het resultaat is dat ik geen moment spijt heb gehad van mijn keuze voor Repromat!