Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

De dingen die je bij Dozenhal kan regelen voor jou

Dozenhal is een organisatie in de regio die verschillende dingen kan doen voor hun klanten. Wij maken nu ook al een tijd gebruik van de diensten van hen, we nemen namelijk dozen van hun af volgens een vaste frequentie die aansluit bij de hoeveelheid orders die we krijgen in een bepaald tijdsbestek. We zijn erg tevreden met de manier waarop het allemaal verloopt en om deze reden is het zo dat Dozenhal precies regelt dat ze gewoon vrij zijn op de momenten dat wij ze nodig hebben. In deze blog deel ik graag wat informatie over Dozenhal en vertel ik het een en ander over onze persoonlijke ervaring.

Onze ervaring met Dozenhal

Toen Dozenhal ons kwam helpen hebben we eigenlijk direct gekeken naar alle mogelijkheden en dingen die ze voor ons konden regelen. We kwamen erachter dat ze eigenlijk veel meer kunnen doen dan dat wij in eerste instantie van hen verwachtten. Ze zijn namelijk druk met verschillende dingen die wij niet altijd weten en Dozenhal weet op welke manier ze het beste hun dienstverlening moeten aanpassen aan de klant waar het over gaat. Ten eerste is Dozenhal een organisatie die dozen op maat levert en dus niet kijkt naar alle mogelijke maten, maar hetgeen wat de klant wil dat produceren zij en kunnen zij aan jou leveren volgens een frequentie die jij wil. Dit betekent dat het in drukke periodes mogelijk is om meer af te nemen en in rustige periodes weer precies het tegenovergestelde.

Op maat

Wil je soms wat meer weten over wat Dozenhal allemaal te bieden heeft en waar ze jou mee kunnen helpen? Neem dan contact op met hen. Ze hebben alle informatie beschikbaar die jou kan helpen met het maken van een keuze. Dozenhal vind ik persoonlijk heel geschikt voor verschillende dingen, maar dit besluit moet jij uiteindelijk gaan maken voor jou zelf. Hierom moet je in contact komen door op de website te zoeken naar de contactgegevens en vanaf hier verder te kijken naar alle mogelijke opties. In een gesprek met hen kan je een goed beeld krijgen van het bedrijf.