Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

De HP Latex printer, geschikt voor alles

Weet jij wat het mooie is aan een HP Latex printer? Nee? Dan gaan wij dat uitleggen! Het mooie aan deze soort printers, is dat er een ongelimiteerd aantal toepassingen geproduceerd kan worden. Je zou hierbij kunnen denken aan het gehele portfolio aan proberen te bieden door gebruik te maken van slechts één printer (is dat niet prachtig?). Er zijn daarnaast een heleboel voordelen te genieten van deze printer, je hoeft er alleen maar voor te kiezen, en je kunt ze allemaal hebben. Hier zullen we er alvast een paar noemen, omdat we gewoon ontzettend blij zijn met onze printers. Deze printer zorgt voor afdrukken die gelijk droog zijn, geurloos zijn én van super hoge kwaliteit zijn!

Alle voordelen nogmaals op een rijtje

We gaan hier alle voordelen van een HP Latex printer opnoemen, want er zijn naast de drie voordelen die we net genoemd hebben, nog een heleboel extra voordelen! De HP Latex printer is namelijk erg makkelijk te gebruiken, en heeft zelfs gratis online training tools die het erg makkelijk maken om te leren hoe de HP Latex printer gebruikt moet worden. Er hoeft bovendien nooit meer zorgen gemaakt te worden over de kleurinstellingen, en of die wel juist zijn of niet. De ICC profielen staan namelijk allemaal gewoon online. Daarnaast is het de ideale printer, voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De gebruikskosten zijn hartstikke laag, dus er hoeft niet iedere week nieuwe inkt besteld te worden én er zijn verschillende applicaties mogelijk! Er kan op textiel, behang én offset papier geprint worden.

Bij Repromat

Bij Repromat hebben we keuze uit een vrij groot assortiment aan HP latex printers. Op onze website zult u zien dat u bij ons kunt kiezen uit onder andere vijf verschillende printers, die ieder iets unieks brengen aan de HP latex printer. Ieder model heeft een unieke eigenschap die het meer of minder geschikt voor uw toepassing maakt. Laat Repromat u helpen om een HP latex printer te vinden die perfect bij u past, u zult er geen spijt van krijgen!