Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

Matras op maat van Dekbedenmatras.nl

Via Dekbedenmatras.nl kunt een matras op maat aanschaffen. Waarom is dit zo belangrijk? Een matras is een keuze voor een lange termijn. Een goede nachtrust in al die tijd is belangrijk om fris voor de dag te komen. Elk lichaam is echter anders en een simpel matras zal dus niet voor iedereen het gewenste resultaat behalen. Het type matras op maat dat voor u het beste is, hangt af van verschillende zaken. Niet alleen de maat, maar ook het materiaal kan van belang zijn. We bieden u een matras op maat van dons, katoen, wol, kapok en een synthetisch dekbed.

We hebben een breed assortiment aan matrassen waar we alle soorten en maten kunnen aanbieden. Wij geven u graag persoonlijk advies over wat voor u het meest geschikte matras op maat is!

Het comfort van thuis met een matras op maat 

Ook op vakantie is het belangrijk om een goede nachtrust te krijgen. Daarom biedt Dekbedenmatras.nl naast een matras op maat ook matrassen aan die gebruikt kunnen worden voor de vakantie. Denk hierbij aan een Frans matras zoals een campermatras, vouwwagenmatras, caravanmatras, vrachtwagenmatras of een bootmatras. Het juiste matras is al in 4 simpele stappen samengesteld:

  1. Kies de vorm

  2. Kies het materiaal

  3. Bepaal de afmetingen

  4. Bestellen 

Door onze ervaring hebben we al met vele verschillende en afwijkende matrasmaten gewerkt. Van rechthoekig tot vierkant, met uitsparingen, of rond of ovale kanten. Onze matrasontwerpers zorgen ervoor dat met bijna ieder budget het juiste matras kan worden uitgekozen. Een matras op maat zorgen ervoor dat u ook op vakantie heerlijk kunt liggen.

Zo beleeft u het comfort van thuis op vakantie.

Proefliggen in de showroom

Bent u er nog niet uit wat voor u een fijn matras op maat is? Kom langs in onze showroom! Wanneer u een afspraak maakt via Dekbedenmatras.nl, kunt u ons bezoeken in onze ruime showroom. Hier kunt u zelf onze slaapsystemen en matrassen testen en geven we u persoonlijk advies over een nieuw matras, een nieuw dekbed of een nieuw kussen. Een afspraak is al snel gemaakt door ons telefonisch te bereiken op 0318 – 250 055 of ons een e-mail te sturen naar info@dekbedenmatras.nl.

We kijken uit naar uw bezoek aan de Kryoptonstraat 20 in Ede!