Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

Een webcam cover voor jou

De beste manier om jezelf te beschermen tegen exploitatie online, is door een webcam cover te kopen. Je weet namelijk nooit wie er zit mee te kijken via de webcam van jouw computer of zelfs te webcam van jouw mobiele telefoon! Stel je eens voor wat er zou gebeuren wanneer iemand deze webcams hackt, en vervolgens gaat opnemen wat jij onbewust voor de webcam aan het doen bent? De beste manier van jezelf beschermen tegen dit soort praktijken is dan toch echt wel een webcam cover kopen, die je gewoon over de webcam van je computer of laptop of smartphone kunt plakken.

Een webcam cover versus een sticker

Wat is nou het voordeel van een webcam cover ten opzichte van een sticker? Ten eerste weet je nooit of een sticker het beeld goed genoeg tegenhoudt, het is immers een dun laagje plastic vergeleken met de millimeters dikke webcam cover. Bovendien heeft een webcam cover van onze website een handig lipje waarmee het eenvoudig los te maken is van de webcam. Stel je voor dat je een sticker op de webcam doet, en een hele poos later wil je hem er van af halen doordat je de webcam nu daadwerkelijk nodig hebt. Dan ben je even bezig met pulken, en voorzichtig trekken, met het risico dat de sticker scheurt! Daarna is het nóg lastiger om de sticker van de webcam af te halen. Neen, dan kiezen voor een webcam cover, waarmee de technologie niet beschadigd wordt.

Privacy in stijl beschermen

Je privacy in stijl beschermen kan ook met een webcam cover van ons! We hebben namelijk producten in verschillende uitvoeringen, waarvan er wel eentje moet passen bij jouw laptop, computer of mobiel. Wij hebben namelijk een soort die in een plastic uitvoering is, maar ook een duurdere variant van die in een aluminium uitvoering is. Een aluminium webcam cover is natuurlijk duurder dan een variant van plastic, maar dat heb je ook wat. Bovendien zijn al onze webcam covers in verschillende kleuren beschikbaar, speciaal voor onze klanten ontwikkeld. Privacy beschermen kan ook in stijl!

Kijk op https://webcamcovers.nl/ voor een assortiment met webcam covers.