Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

Een website laten maken door SAM Design

 

SAM Design is een ervaren webdesign bureau, met diverse professionals in dienst. Wanneer u ons bureau uit Tilburg inschakelt om uw website te laten maken, zorgen wij dat u succesvol wordt. U legt uw wensen en visie aan ons vorm, waarna wij deze in een unieke aanpak gieten, met als eindresultaat een website om trots op te zijn. Waar letten wij op wanneer wij uw website maken? U leest het hieronder!

Techniek

Allereerst is het belangrijk dat uw website technisch in orde is. Veel website hebben vooral de nadruk gelegd op grafische elementen, maar beschikken niet over de juiste technische elementen. En dat terwijl technische elementen zeer belangrijk zijn, zowel voor bezoekers als voor zoekmachines. Bezoekers moet door middel van onder andere responsiveness en laadtijd een goede gebruikerservaring worden geboden, terwijl zoekmachines de website juist goed moeten kunnen ‘uitlezen’. Dit gebeurt onder andere door het robots.txt-bestand, de sitemap, de URL-structuur en andere technische elementen.

Huisstijl

Een ander belangrijk onderdeel bij het laten maken van een website is een unieke, herkenbare huisstijl. Net als op een billboard of andere advertentie speelt vertrouwen hierin een grote rol. Wanneer u wilt dat bezoeker u herkennen en bij u terugkomen, is het belangrijk dat men direct weet wie u bent. Een unieke, herkenbare huisstijl daar hier zeker in bij.

Conversiegerichtheid

Conversiegerichtheid is een term waar men bij het laten maken van een website regelmatig aan voorbij gaat. Men houdt teveel rekening met het de vraag of de website ‘mooi’ is, dat zij het uiteindelijke doel van de website, bijvoorbeeld het doen van een aankoop, vergeten. Wanneer SAM Design een website maakt, staan deze geheel in het teken van het uiteindelijke doel. De bezoeker weet bij binnenkomst direct waar hij aan toe is en wordt subtiel begeleid in bijvoorbeeld het doen van een aankoop.

Wilt u meer weten over het laten maken van een website in Tilburg bij ons bureau? Klik bovenstaande link aan en bekijk de mogelijkheden!