Mastomatic2

gu10 led lampen kopen

GU10 LED-lampen krijgen snel de grond als alternatief voor halogeen- en CFL-lampen, omdat ze een lange levensduur bieden, zelfs bij constant gebruik. Deze populaire en indrukwekkende LED’s zijn een perfecte vervanging voor energieverbruikende verlichting en zijn zeer gemakkelijk te installeren, zelfs in bestaande verlichtingsinrichtingen. Ze worden gebruikt in huizen, restaurants, winkels en hotels en bieden een effectieve en praktische verlichtingsoplossing.
Waarom vervang de halogeenlampen met GU10 LED-lampen?
GU10 LED lampen zijn een type LED lamp die is ontworpen om een ​​bepaald type halogeenlamp te leveren en sommige van de nadelen van halogeenlampen te overwinnen. GU10 lampen zorgen voor richtingslicht en worden gebruikt in plaats van halogeen accentlampen, spotlights, ingebouwde lichten, spoorlampen, bureaulampen en allerlei decoratieve verlichting. U kunt veel voordelen realiseren door halogeen GU10 LED-lampen te vervangen. Een van de belangrijkste voordelen dat LED-lampen over halogeen en andere soorten gloeilampen hebben, energiebesparing.
 LED-lampen verbruiken veel minder energie dan de meeste andere lampen, waaronder halogeenlampen. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van GU10 LED-lampen meer dan halogeenlampen is dat LED-lampen geen warmte produceren. Omdat LED-lampen geen warmte produceren, kunt u ze veilig gebruiken, waar u extra licht nodig hebt, u kunt zelfs in gesloten kastjes gebruiken. GU10 lampen zijn bestand tegen vocht en zijn schokbestendig omdat ze met hars bedekt zijn.

Met deze functies kunt u deze gloeilampen overal nodig gebruiken.
Andere voordelen van GU10 LED-lampen
De bouw van LED-lampen is een ander inherent voordeel van het gebruik van LED-lampen in plaats van halogeenlampen. GU10 lampen zijn geconstrueerd die geen kwik bevatten, en zijn gemaakt van impactbestendig aluminium.
Het resultaat is een lamp die veel langer zal duren dan halogeenlampen of een ander type lamp. LED-lampen kennen vijf tot tien jaar of langer ononderbroken gebruik. Een ander voordeel van LED’s is dat veel verschillende soorten GU10 LED lampjes gemaakt worden. Fabrikanten maken veel verschillende kleuren van GU10 lampen. U kunt deze lichten gebruiken in geel, warm wit, koel wit, neutrale tinten, zacht wit, natuurlijk licht en veel andere kleuren.
Dit betekent dat ongeacht welke applicatie u GU10 LED-lamp moet invullen die aan uw behoeften voldoet. Of u nu uw bureaustoetsen, kasten, wastafel, of gewoon uw accentverlichting gebruikt, kunt u een GU10 LED-lamp vinden of meer dan uw verwachtingen overtreffen.
Grote eigenschappen van GU10 LEDS
GU10 lampen zijn meestal 50 keer energiezuiniger in vergelijking met andere lampen, gezien het feit dat ze lage energiehoeveelheden moeten produceren. Deze lampen verbruiken slechts een fractie van de stroom die nodig is door compacte fluorescerende of gloeilampen. En aangezien GU10 LED-lampen geen filament hebben, zijn ze erg duurzaam en betrouwbaar.

Bovendien zijn deze nieuwe lampen van kwikvrije materialen effectief, zodat ze milieuvriendelijk zijn en niet gemakkelijk breken of niet gebruiken. Na enkele maanden zijn andere eigenschappen, GU10 LED-lampen veelzijdig, alomtegenwoordig en bieden een breed scala aan toepassingen, ook al gebruiken ze zowel gebruiksvriendelijkheid als ontwerp optimaal.
Het belangrijkste kenmerk van GU10 LED-lampen is dat ze bestaan ​​uit een specifieke lichte hoek die het licht in staat stelt om op een bepaald moment veel lichter verlichting te geven. Bovendien genereren GU10 LED-lampen geen warmte, waardoor ze zeer zuinig zijn.
Over het algemeen is de diameter van een GU10 LED hetzelfde als die van traditionele halogeenlampen, maar de lengte kan sterk variëren. Sommige van deze kunnen lampen met een lengte van 65 of 67 mm meten, de toevoeging van een LED-stuurprogramma die normaal gesproken in de basis wordt opgenomen, waardoor ze iets langer worden.
Bovendien hebben deze LED’s een uitzonderlijk levensduur en kunnen ze maximaal 50.000 uur duren met de gebruikelijke dagelijkse toepassingen. Fabrikanten van GU10 LED-lampen bieden een scala aan kleuren voor deze producten, waaronder een zacht wit, een koude-witte neutraal, een geelkleurige en warme witte en daglicht die een blauw-wit schaduw baken produceert. De zachte witte kleur is ideaal voor de woonkamer, terwijl de gloeilamp kan worden gebruikt in een werkplaats of kantoor. Men kan ook bepaalde GU10 LED-lampen gebruiken voor kleurenveranderende opties, omdat ze ongeveer 16 verschillende kleuren kunnen weergeven via een afstandsbediening.

https://www.leds-depot.be/

Comments are closed.