Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

HP Pagewide printer

Jawel, de HP Pagewide printer is er eentje die vrijwel onmisbaar is wanneer jouw organisatie grootformaat wil printen, en daarvoor niet heel veel kleine A4’tjes voor wil gebruiken. Met een HP Pagewide printer is het mogelijk om in één keer de volledige breedte te printen van een document. Dit is super praktisch voor bouwtekeningen, voor posters en andere designs die op een groter formaat nodig zijn dan A4. Dat is het grote voordeel van deze printer, je kunt in één keer gewoonweg de complete breedte printen! Dit kan zelfs tot een meter breed, iets wat andere grootformaat printers niet altijd kunnen, maar deze printer wel.

Waarom een HP PageWide printer van Repromat?

Repromat is natuurlijk niet de enige organisatie die een HP PageWide printer verkoopt, dus waarom zou u specifiek voor ons kiezen? Bij Repromat kunt u er ervan verzekerd zijn dat wij goed contact onderhouden die in korte lijnen gaat, wat ervoor zal zorgen dat u een print- of scanoplossing krijgt die past bij de behoefte die u heeft. Bent u nou benieuwd wat Repromat voor u kan betekenen? Bezoek ons dan op onze website, stel een vraag in de chatbox en misschien spreken we u dan binnenkort. We verheugen ons op de samenwerking!

De professionals

Niet alleen heeft Repromat al 40 jaar aan ervaring op dit vakgebied, maar veel van onze medewerkers lopen al lang mee. Het grootste deel werkt al ruim 25 tot 30 jaar bij Repromat, u kunt dit vooral merken bij onze ervaring en betrokkenheid. Ons team helpt onze klanten graag, en we hopen snel van u te horen zodat we u advies op maat kunnen geven. U kunt gewoon het nummer op onze website bellen, ook wanneer u alleen wat meer informatie wilt, maar nog niet ergens aan vast wil zitten.

Repromat

Twijfel niet langer, en bezoek ons vandaag nog op de website om uit te vinden welke grootformaat scanner het beste bij uw bedrijf of scanproject past. Voor professioneel advies kunt u eenvoudig contact opnemen met onze experts, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft.