Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

iPhone 6 hoesjes van de merken Baseus, Goospery en Rock

In een vorig artikel over iPhone 6 hoesjes was er aandacht voor de merken iPaky, Imoshion en Maoxin. Dit zijn natuurlijk niet de enige merken met hoesjes voor de iPhone 6. Uit de grote verscheidenheid aan merken zijn er weer een aantal gekozen om in het zonnetje te zetten. Vandaag zijn dat de merken Baseus, Goospery en Rock. Ga naar www.iphonehoesjes.nl voor meer informaties over iphone 6 hoesje kopen.

iPhone 6 hoesjes van Baseus

De praktische iPhone 6 hoesjes van Baseus zijn van hoge kwaliteit en geven uw iPhone 6 een optimale bescherming. Er zijn 3 modellen verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties:

  • De TPU Softcase is een zeer dunne case gemaakt van hoge kwaliteit PC met ingebouwde dust stoppers.

  • De aluminium bumper plus TPU cover uit de Baseus fusion series is gemaakt van Duits TPU en vliegtuig aluminium.

  • De aluminium/TPU backcase geeft door het geribbelde rubber een optimale grip.

iPhone 6 hoesjes van Goospery

De stijlvolle wallets van Goospery zijn gemaakt van stevig PU leer. Voor de iPhone 6 zijn er twee modellen beschikbaar, de leren wallet en de luxe leren wallet. Beide modellen beschikken over ruimte voor pasjes of kleingeld. De luxe leren wallet heeft hiervoor zelfs nog een extra flap terwijl de leren wallet een horizontale standaard functie heeft.

iPhone 6 hoesjes van Rock

Van het merk Rock zijn voor de iPhone 6 een aantal glossy modellen:

  • Softcase uit de Rock Cana die een combinatie is van een flexibele TPU case met een PU leren achterzijde.

  • De Rock Extreme Bescherming TPU/TPE Softcase geeft een zeer goede bescherming tegen het laten vallen van uw iPhone.

  • De Rock roys serie heeft de bescherming van een softcase met de stevigheid van een hardcase. Van dit model is ook een variant met uitklapbare kickstand verkrijgbaar.

Met de feestdagen in het vooruitzicht mogen we natuurlijk de speciale kersthoesjes van Rock niet vergeten. Deze hoesjes bestaan uit een aluminium TPU cover en een verstevigde TPU bumper. Van deze Xmas Aluminium/Plastic Hardcase zijn twee varianten: de Kerstballen en de Merry Christmas Kerstboom

Bestellen bij iPhonehoesjes.nl

Bij een bestelling die is betaald voor 18.30 kunt u het hoesje de volgende dag al in huis hebben. In de webshop van iPhonehoesjes.nl kunt u betalen met iDEAL, PayPal, Visa, Mastercard, Afterpay en Mr Cash.