Mastomatic2
Image default
Offers

Je woonkamer van een nieuwe look voorzien is helemaal niet zo moeilijk! Zo doe je dat!

Kan jouw woonkamer ook wel een keer een make-over gebruiken? Hangt dat ene schilderijtje uit grootmoeders tijd al drie jaar lang even scheef aan de muur? Dan is het zeker tijd om er eens met een frisse wind doorheen te gaan! Je woonkamer van een nieuwe look voorzien hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn als je misschien denkt. In deze blog geven wij jou graag drie tips om je op weg te helpen. Lees snel verder!

Haal de verfpot en kwasten maar tevoorschijn

De simpelste manier om je woonkamer een nieuwe uitstraling te geven is een likje verf. Dat kan een nieuw, fris likje verf op de muur zijn, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om enkele meubels van een gave nieuwe kleur te voorzien. Houd het wel enigszins subtiel en beperkt om te voorkomen dat het ineens wel heel erg veel is. Ben je van plan om met donkere kleuren te gaan werken? Dan is het nóg belangrijker om slechts één muur of enkele meubels aan te pakken, want anders kan je woonkamer optisch gezien ineens heel klein gaan ogen. En dat wil je natuurlijk niet…

Ga op pareltjesjacht in de kringloop

Raak je een beetje uitgekeken op die tafellamp die al tien jaar lang op de tafel staat te branden? Ga dan eens op pareltjesjacht in de kringloop. Grote kans dat je hier voor een prikkie een mooie nieuwe lamp voor op tafel kunt scoren. Kun je meteen je oude tafellamp inleveren. Jij blij, zij blij! De kringloop leent zich daarnaast uitstekend voor het aanschaffen van zogenaamde ‘opknappertjes’: meubels die nog prima een tweede ronde meekunnen, maar wel een likje verf nodig hebben. Ideaal wanneer je nog wat verf van bovenstaande tip over hebt.

Overweeg nieuwe raambekleding

Wist je dat het soort raambekleding van grote invloed is op de uitstraling van een ruimte? Veel mensen staan hier echter niet bij stil. Wanneer ze een woning betrekken schaffen ze gewoon een paar simpele overgordijnen en/of rolgordijnen aan en dat is het dan. Ontzettend zonde, want met de juiste raambekleding kun je jouw woning net dat beetje extra meegeven. Ben je wel eens toe aan wat anders? Overweeg dan eens om houten jaloezieën voor de ramen te hangen. Zo kijk je met een hele andere blik jouw woonkamer in!

https://raamdecoratiedeal.com/