Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

Kunstgras voor op het Terras

Uw terras verfraaien met kunstgras

Een terras met natuurlijk gras moet u altijd maaien, hoe fijn is het alternatief om uw terras met kunstgras te verfraaien. 

Meer weten over kunstgras? 

Kunstgras kunt u kopen in verschillende poolhoogten. De poolhoogte is de lengte van het gras en dan gemeten vanaf de langste grasspriet. Bij kunstgras gebruikt men twee verschillende vezeltypes: 

  • Polyethyleen (PE)
  • Polypropyleen (PP)

Polyethyleen wordt over het algemeen het meest gebruikt. Dit materiaal is veelzijdig en kwalitatief erg goed. Het is minder gevoelig voor verkleuring van de zon en is aangenaam door zijn zachtheid. 

Polypropyleen is een stugger soort en wordt gebruikt voor bijvoorbeeld golfbanen. Het kunstgras met polypropyleen heeft meestal een mooi volume. 

Echtheid en zachtheid 

De eisen die u stelt aan kunstgras is belangrijk. Hoe echt en hoe zacht wilt u uw gras voor het terras hebben? Waar moet u dan precies op letten? Zowel de zachtheid als de echtheid worden met een sterrensysteem aangegeven. Dit wordt aangeduid vanaf 1 t/m 5 sterren. Laat u informeren en helpen bij uw keus door de deskundigen van kunstgrasdirect.nl. Uw terras is een pareltje met het juiste kunstgras. 

Soorten kunstgras 

Kunstgrasdirect heeft een aanbod van verschillende kunstgras merken, onder anderen: 

  • Edel Grass
  • Hamat
  • Europe Grass
  • Kunstgras Direct

U kunt gratis stalen aanvragen. 

Waarom kunstgras? 

Kunstgras is eenvoudig te leggen op vlak gemaakt en getrild zand. Dat wil zeggen dat u het zand wat onder het gras komt te liggen met een trilplaat heeft aan getrild. Er is ook mogelijkheid om gebruik te maken van een stabiliteitsdoek. Het doek zorgt ervoor dat er geen onkruid door het kunstgras heen groeit. Dit doek moet men tussen gras en het geëgaliseerde aarde of zand leggen. 

Het kunstgras blijft mooi groen en heeft in vergelijk met natuurlijk gras duidelijk geen last van de steeds warmere zomers. Het scheelt u water sproeien en maaien. 

Ook op een dakterras kan kunstgras gelegd worden. Verzeker uzelf ervan dat het goed verankerd ligt door middel van bijvoorbeeld lijm. Meer over de mogelijkheden weten van kunstgras op een dakterras, stel uw vraag gerust online aan kunstgrasdirect. 

Gevoelsmatig

Pas gemaaid gras ruikt heerlijk. Hoe fijn is het met blote voeten op gras te lopen. Mist u bij kunstgras dat gevoel? Dat kunstgras niet hetzelfde is als natuurlijk gras is een feit. Het kunstgras van kunstgrasdirect komt wel zoveel mogelijk in de buurt. De geur van pas gemaaid gras wordt niet meegeleverd, maar u kunt er wel heel comfortabel met uw blote voeten overheen lopen. Het is geschikt voor spelende kinderen en huisdieren. 

Kwaliteit en zekerheid 

Wilt u zekerheid en kwaliteit dan is het verstandig om van te voren informatie aan te vragen. 

Tot slot 

Shop op uw gemak in de webshop. De kunstgrassen bevatten geen lood, bovendien zijn ze Uv bestendig. Kunstgras kunt u online bestellen via:kunstgrasdirect terras. Geniet van kunstgras op uw terras.

https://www.kunstgrasdirect.nl/terras