Mastomatic2

Office 365 back-up voor al uw bestanden

Bij ‘BackupMyOffice365’ kunt u nu snel en gemakkelijk een back-up laten maken van al uw office 365 bestanden. Het is zeer vervelend om belangrijke documenten te verliezen. Met de backups van ‘BackupMyOffice365’ hoeft u zich hier nooit maar dan ook echt nooit meer zorgen om te maken. Microsoft biedt zelf ook standaard mogelijkheden om uw bestanden en mails te bewaren maar deze mogelijkheden zijn vaak maar beperkt. Bestanden die per ongeluk verwijderd zijn, worden gemiddeld dertig tot negentig dagen bewaard. Daarna zijn deze bestanden definitief verwijderd. BackupMyOffice365 zorgt ervoor dat alles écht goed beveiligd wordt, óók als u per ongeluk een belangrijk bestand heeft verwijderd of als uw computer of laptop gehackt is. Bekijk de back-up service van Backupmyoffice 365.

Voordelen van een Office 365 back-up

De voordelen van een Office 365 back-up zijn simpel. U kunt uw verwijderde bestand gemakkelijk terughalen. Alle bestanden zijn langer veilig dan de standaard regels van Office zelf. Ook zijn al uw e-mails altijd binnen hand bereik. U kunt namelijk gebruik maken met de point-in-time functie waardoor al uw e-mails direct te vinden zijn, of ze nu langer of korter geleden ontvangen zijn. Met de backups van BackupMyOffice365 kunt u interne bedreigingen voorkomen. Bedrijven lijden helaas vaker schade aan hun computers en systemen dan gewenst. Bovendien wordt ook nog al uw data afgescherm voor virussen, zo kan niemand anders bij belangrijke gegevens komen. De systemen van BackupMyOffice365 zijn makkelijk te beheren – het is dus toegankelijk voor iedereen én de backups voldoen compleet aan de regels en nationale wetten. Tot slot kunt u tot we 50GB per mailbox opslaan en 1TB in de Sharepoint. Dat is meer dan voldoende opslagruimte.

Meer informatie

Voor alle vragen kunt u terecht op de website van BackupMyOffice365. Uw backups worden bijvoorbeeld gecontroleerd door een initiatief genaamd ‘Hermac’, dit bedrijf heeft jarenlang ervaring met het beveiligen van online opslagsystemen. Het systeem is goed getest en compleet waterdicht daarom ontvangt u ook regelmatig updates van uw bestanden. U kunt kiezen welk pakket het beste bij u en uw bedrijf past – bijvoorbeeld hoeveel opslagcapaciteit u nodig heeft en welk type bestanden u wilt dat opgeslagen worden.

 

Comments are closed.