Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

Opslagruimte in Amsterdam Oost vinden was nog een flinke klus

Ik was op zoek naar een opslagruimte in de omgeving van Amsterdam Oost voor mijn spullen. Het was een flinke klus om zoiets te vinden omdat Amsterdam al zo druk is en veel te veel inwoners heeft. Die maken ook gebruik van allemaal opslagruimtes en daarom had ik moeite met zoeken hiervan en wist ik echt niet meer waar ik moest zoeken. Gelukkig hebben me ouders hiermee een handje geholpen.

Waarom een opslagruimte in Amsterdam Oost?

Maar waarom had ik een opslagruimte nodig in de omgeving van Amsterdam Oost? Nou ik heb sindskort een huis gekocht met mijn vriend in Amsterdam Oost maar we hadden allemaal spullen gekocht of geregeld voor ons nieuwe huis en avontuur. Maar we konden er nog niet in toen we alvast de meubels hadden gekocht en onze schuur begon ook vol te raken. Daarom wilden we graag een opslagruimte regelen die bij ons in de buurt van het nieuwe huis. Tot nu toe hadden we geen geluk met zoeken tot dat me ouders ineens met een website aankwamen waar we online makkelijk een opslagruimte konden fixen. De website heette Opslagman en we waren super blij dat we deze hadden gevonden want hierdoor hadden ze eindelijk een opslagruimte vrij en die hebben we meteen gereserveerd.

Groot en veilig

Nadat we de opslagruimte hadden gereserveerd konden we meteen de volgende dag onze spullen brengen. Dan konden we meteen kijken hoe de opslagruimte eruit zag. En beter kon het niet! Het was een erg ruime ruimte waar we echt alles in kwijt konden. De volgende dagen daarna hebben we alle meubels erheen gebracht en nu is het afwachten totdat we ons nieuwe huisje binnen kunnen. Zonder Opslagman hadden we nooit een opslagruimte kunnen vinden voor een goede prijs.

Bezoek de website

Wilt u ook meer weten over de diensten van Opslagman? Dan kunt u gerust naar de website van Opslagman voor meer informatie over alles wat het bedrijf doet en voor u kan betekenen. U kunt daar ook alle filialen vinden van Opslagman waar zij een filiaal in uw buurt hebben.