Mastomatic2
Image default
Offers

Professionele hulp en advies bij het spuitgieten

HSV TMP is de specialist als het gaat om spuitgieten. Wilt u grote kunststof delen of vormdelen ontwerpen en laten spuitgieten? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Daarnaast zijn wij uw partner als het gaat om de productie en het proces erna voor kunststofproducten, behuizingen, vormdelen en andere kunststof producten. Wij denken daarnaast graag met u mee en bieden u advies aan wanneer nodig. Hieronder wordt meer informatie gegeven over wat spuitgieten precies is, wat de kosten zijn en onze passie in combinatie met onze expertise.

Wat is spuitgieten precies?

Die vraag hebben wij vaker gehoord en is eigenlijk erg simpel te beantwoorden. Spuitgieten is onderdeel van het ontwikkelen van kunststofproducten en vormdelen. Bij het spuitgieten wordt kunststof granulaat gesmolten en onder hoge druk ingespoten. Dit gebeurt in onze fabriek in Ede of in Leeuwarden. Doordat de kunststof granulaat vloeibaar is geworden, kan het makkelijk in de holtes komen van de matrijs. Daarna gaat de kunststof stollen en wordt het dus hard. Indien u nog verdere wensen heeft bij het spuitgieten, voeren wij deze graag voor u uit. Wij vinden het milieu belangrijk en daarom staan wij ook garant voor duurzaam spuitgieten. Vooraf aan het spuitgieten is er eerst een productieproces. Voor meer informatie over deze productiestappen verwijzen wij u graag naar onze website www.hsv-tmp.nl

Kosten van spuitgieten en onze passie

Natuurlijk verschillen de kosten van het spuitgieten erg. Dit komt doordat we moeten kijken naar de grootte van uw product, het type kunststof, de aantallen, de afmetingen van de matrijs en de spuittechniek die aansluitend op uw product en uw wensen. Dit maakt dat wij u geen duidelijk kostenplaatje nu kunnen geven, maar u kunt wel via de website vragen om een duidelijk kostenoverzicht. Onze passie voor spuitgieten komt voort uit eerdere productie- en logistieke faciliteiten. Als ingrediënten gebruiken we spuitgieten, onze ervaring, juiste technieken en onze kennis om u een zo goed mogelijk resultaat te leveren.  

Bent u geïnteresseerd of spuitgieten iets voor u(w bedrijf) is en wilt u meer informatie? Ga dan gerust naar onze website www.hsv-tmp.nl of neem vrijblijvend contact met ons op.