Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

Serverkast 19 inch

Als het gaat om het kopen van een goede serverkast van 19 inch bent u bij Serverkast.com aan het juiste adres. U vindt hier een ruim assortiment serverkasten tegen een aantrekkelijke prijs. In een serverkast komen alle kabels en aansluitingen bij elkaar. Hier wordt verschillende apparatuur met elkaar verbonden. Wereldwijd is een standaard voor de breedte en hoogte voor netwerkapparatuur. Voor de breedte geldt altijd een vaste afmeting van 19 inch, dit is 48,26 cm. Voor de hoogte werkt men met Units (U). Hier in Nederland noemen we het ook wel Hoogte-eenheden (HE). 1 U/HE is altijd 1,75 inch (4,445 cm).

Welke serverkast kiest u?

Serverkasten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Gaat u voor een wandkast of een staande kast? Indien het gaat om klein installatiewerk is een wandkast ideaal. Deze is vaak gemakkelijk in een berging of onder een systeemplafond te plaasten. Voor het grotere werk biedt een staande kast uitkomst. Daarnaast heeft u de keuze uit een glazen of geperforeerde deur. Wanneer apparatuur veel warmte uitstoot is een geperforeerde deur meer geschikt. Dankzij deze deur kan warmte snel worden afgevoerd zodat de kans op warmteproblemen verkleind wordt. serverkasten worden bij Serverkast.com standaard gemonteerd verzonden. Dit scheelt tijd en moeite om de kast in elkaar te zetten. Moet de serverkast bijvoorbeeld veel trappen op? Dan is het mogelijk de serverkast ongemonteerd te leveren. Zoekt u een 19 inch rack? Die vindt u ook hier! Een rack is in feite het skelet van een serverkast. Een relay rack bestaat uit twee 19 inch montageprofielen, zonder beplating aan de zij- en boven/onderkanten. Warmte kan met de luchtstroom worden meegevoerd doordat het rack niet voorzien is van beplating.

Meer weten?

Voorkom een warboel aan kabels en kies voor een stevige, veilige en overzichtelijke serverkast. Naast een ruim aanbod aan serverkasten bent u hier tevens aan het juiste adres voor allerlei handige accessoires. Uw serverkast shopt u gemakkelijk en snel via de webshop. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de website van Serverkast.com eens.

http://www.ds-it.nl/