Mastomatic2
Image default
Offers

Usenet is de wereldwijde internetnetwerk

Usenet is een wereldwijd verdeeld, binair internetnetwerk. Het is ontworpen van de traditionele, open-toegang netwerkarchitectuur van het UNIX-gebaseerde Unix-to-GNU-systeem. Usenet heeft veel collecties webpagina’s, die allemaal gearchiveerd zijn in de vorm van artikelen. De Usenet is een essentiële hulpbron geworden voor onderzoekers en internetgebruikers. Sommige Usenet-servers zijn verbonden met internet dienstaanbieders zoals DSL- of kabelverbindingen. Het verschil tussen usenet en torrents is de manier waarop je bestanden download. Torrents maken gebruiken van een P2P (peer-to-peer) netwerk, dat houdt in dat je bestanden download van andere gebruikers.

 

Voordelen van Usenet

Ieder forum heeft een eigen onderwerp en er is veel informatie en bestanden te vinden en te downloaden op Usenet. Daarnaast kun je films en series snel, gemakkelijk en compleet legaal downloaden! Dit merk je niet af aan de kwaliteit en je kunt dan de leukste films en series kijken zonder dat je een internetverbinding hebt. Ideaal voor onderweg of achter in de tuin waar je zulk slecht bereik hebt. Je kan vanaf dat je gebruik maakt van Usenet, overal lekker je gang gaan. Films en series kijken waar en wanneer jij wilt. Dit is vrijheid op het web.

 

Usenet, hoe maak je er gebruik van?

Er is een abbonement nodig om gebruik te maken van deze geweldige service. Deze kun je afsluiten bij diverse Usenetproviders. Wij raden ViperNews aan. Zij hechten veel waarde aan jouw privacy en veiligheid. Ook bieden ze bij al hun pakketten een gratis beveiligde verbinding aan. Zo ben je online altijd veilig en beschermd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken. Wil je eerst meer weten voordat je in het diepe springt? Logisch! Lees dan vooral even verder op de site van ViperNews voor meer informatie. 

 

https://www.vipernews.com/nl/