Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

Vallei Advocaten: Advocaat in Ede

Vallei Advocaten staat graag voor u klaar als advocaat in Ede. Wij begrijpen dat het een lastige stap kan zijn om contact op te nemen met een advocatenbureau. Wij bij Vallei Advocaten willen graag deze drempel verleggen waardoor mensen makkelijker naar ons toe kunnen stappen wanneer er zich een juridisch probleem ondervindt. Vaak blijft men te lang rondlopen met een probleem terwijl het makkelijker opgelost had kunnen worden als men eerder hulp had gezocht. Ons team van experts helpt u graag bij diverse rechtsgebieden. 

Advocaat in Ede: expertises

Als advocaat in Ede hebben wij een aantal expertises. Eén van onze expertises is namelijk ondernemingsrecht. Ondernemingsrecht komt bij iedere onderneming voor; overal spelen juridische vragen. Soms nemen deze juridische zaken over en heeft u hierbij hulp nodig. Zaken die hier tot kunnen leiden zijn bijvoorbeeld fusies en overnames bij een onderneming, samenwerkingsovereenkomsten zoals VOF, CV en maatschap, aandeelhoudersovereenkomsten, etcetera. Eén van onze andere expertises is arbeidsrecht. Hierbij kunt u denken aan het opzeten van een arbeidsovereenkomst of als u afscheid moet nemen van een trouwe werknemer. Arbeidsrecht is opgedeeld in 2 delen. Het eerste deel is individueel arbeidsrecht. Hierbij moet u denken aan alle fasen vanaf de sollicitatie tot aan het einde van de arbeidsovereenkomst. Zaken die hierbij komen kijken zijn wat wel en niet is toegestaan tijdens een sollicitatie, het opstellen van een arbeidsovereenkomst, wijzigingen in een organisatie die worden toegebracht en het invoeren van ontslag. Wij helpen u graag bij iedere stap van deze procedure en helpen u graag bij het opstellen van een dossier. Het tweede deel is collectief arbeidsrecht, dit rechtsgebied richt zich op drie hoofdrichtingen: medezeggenschap, reorganisatie en cao. Medezeggenschap gaat om wie wat in te spreken heeft binnen een organisatie en wie welke bevoegdheden heeft. Reorganisaties gaan om het reorganiseren van een bestaande organisatie. Communicatie is hierbij vaak belangrijk omdat er veel veranderd voor werknemers. Het laatste onderwerp is de cao; hoe moet ik deze opstellen en wat moet hier wel en niet in staan? Bij alle drie de richtingen helpen wij u graag met een grondig advies. 

Contact?

Wilt u graag contact opnemen met onze experts? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt een contactformulier invullen op onze website met uw persoonlijke gegevens en een specifiek bericht of vraag. 

Related Posts

Een virtual assistant inhuren bij SAM assistants

PC en laptop weer laten werken Utrecht

HP Pagewide printer