Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

Verzenddozen bestellen bij de Dozenhal

Bent u op zoek naar de beste kartonnen verzenddozen? Bestel eenvoudig kartonnen dozen bij de Dozenhal! De Dozenhal is al sinds 1978 specialist en leverancier van kartonnen dozen. Dozenhal is gevestigd in Ermelo en heeft de grootste voorraad van kartonnen dozen. Doordat wij meer dan 2500 verschillende formaten hebben, kunnen wij u voorzien van de beste verzenddozen! Wij hebben de juiste kartonnen dozen voor uw producten of magazijn.

Verzenddozen bestellen werkt gemakkelijk en snel!

Bij de Dozenhal heeft u keuze uit meer dan 2500 verzenddozen, met gegarandeerd de beste kwaliteit voor een lage prijs. Slechts binnen 1 werkdag ontvangt u een offerte via de mail volledig gericht op uw wensen. Wij zorgen voor het beste voorstel zonder onnodig gedoe. Een heldere en betrouwbare service kunt u van ons verwachten! De dozen worden direct geleverd op uw locatie met ons eigen transport. Dozenhal zorgt voor een snelle bezorging van uw bestelde kartonnen dozen! Dozenhal kan de volgende dag al leveren en bij partijen vanaf 700 euro zijn de transportkosten gratis. 

Betrouwbare service van de Dozenhal 

Dozenhal is al meer dan 35 jaar specialist in de inkoop van nieuwe en gebruikte dozen. Ons brede aanbod aan dozen zorgt ervoor dat iedereen bij ons terecht kan. Verzenddozen voor uw webshop of voor uw magazijn, wij verkopen ze voor alle doeleinden. Grote aantallen van dozen zorgen voor een klein prijsje per stuk! Wilt u graag bedrukkingen op de dozen? De Dozenhal maakt kleur bedrukkingen mogelijk. 

Kartonnen dozen bestellen gaat nog makkelijker met de Dozenzoeker op Dozenhal.nl! Hier kunt u de lengte, breedte en hoogte invullen van de gewenste dozen. Daarna krijgt u het complete aanbod te zien. 

Verpakkingsmateriaal en massieve platen 

Dozenhal zorgt ook voor de juiste bescherming met verpakkingsmaterialen. Het brede assortiment van Dozenhal geeft u ruime keuze aan verpakkingsmaterialen. Veelgebruikt verpakkingsmaterialen voor de verzenddozen zijn luchtkussenfolie, tape of verpakkingspapier. Wij geven u advies over de beste keuze in verpakkingsmateriaal in uw situatie. Dozenhal kunt u voorzien van massieve kartonnen platen zodat producten makkelijk en stabiel gestapeld kunnen worden op een pallet. Standaard formaten zijn altijd op voorraad, wat zorgt voor een snelle levering.

Klanten geven Dozenhal gemiddeld een 9! Ben u de volgende tevreden klant? Ze hebben zelfs nog een aantal vacatures lopen.