Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

Webcam covers laten bedrukken voor het goede doel

Ik heb voor een goed doel allerlei soorten webcam covers laten drukken met ons logo erop. Er was een liefdadigheidsevenement waar mijn bedrijf voor was uitgenodigd. HIer moesten we voor het goede doel geld inzamelen met leuke spulletjes verkopen. Wij zijn een groot ICT bedrijf en wilde daarom iets leuks kunnen verkopen dat ook te maken heeft met onze bedrijfstak. Toen kwam een collega met het idee van webcam covers.

Waar kon je goedkoop webcam covers laten bedrukken?

We vonden het een super leuk idee om webcam covers te laten bedrukken en weer te verkopen aan het goede doel. Maar ik had zelf geen idee waar we dit konden regelen of dat het überhaupt mogelijk was. Daarom gingen we zoeken naar een bedrijf die dit wel kon regelen voor ons. Ons bedrijf heeft veel connecties met verschillende bedrijven, maar niet een van hun kon ons helpen met het drukken van webcam covers. Er is namelijk een speciale techniek ervoor en niet elke drukkerij gebruikt. Maar na een tijdje zoeken kwamen we bij het bedrijf van webcamcovers.nl terecht. Via hun website kon ik snel zien dat deze optie mogelijk was en had meteen contact opgenomen met hen.

Hoge kwaliteit

Het contact tussen ons en het bedrijf was erg goed. Ze waren erg enthousiast over het idee en wilden ons daarom helpen. Hier waren we super blij mee en we hadden een bestelling bij hun neergelegd. Geen paar dagen later hadden we de covers al bij ons op locatie binnen. Ze zagen er goed uit en ze waren ook van hoge kwaliteit. Op het evenement hadden we bijna alles verkocht! Ze waren echt een hit en we hebben veel geld opgeleverd voor het goede doel.

Contact

Wilt u meer weten over het product of het bedrijf wat ze voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website via www.webcamcovers.nl voor meer informatie over hun producten en diensten. Op de website staat een FAQ met veelgestelde vragen met daarop antwoord. Bovendien kunt u daar meteen uw eigen webcam cover bestellen en laten bezorgen. De bezorging is namelijk kosteloos.

Wilt u uw webcam cover bedrukken? Ga dan naar https://webcamcovers.nl/webcam-cover-bedrukken/.