Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

Wie is Repromat?

U heeft vast al een keer gehoord van Repromat, maar wie zijn wij eigenlijk? Wat is onze drive, onze motivatie en passie? U weet in ieder geval al wel dat het onze passie is om grootformaat print- en scanoplossingen te vinden voor onze klanten, er is echter veel meer dan dat. Inmiddels hebben we al meer dan 40 jaar expertise in ons vakgebied, en hebben we nog steeds persoonlijk contact met onze professionals, die op hun beurt persoonlijk contact hebben met onze klanten. Ons gebouw ziet er van buiten niet heel erg bijzonder uit, maar net als met appartementen zijn alle verschillende kantoren van binnen kleurrijk en persoonlijk, met een warme werksfeer die positief contact met onze klanten versterkt.

Wat doet Repromat

Repromat is 40 jaar specialist in grootformaat print- en scanoplossingen, maar voor welke toepassingen? De toepassingen zijn GIS-, grafische, CAD- en sign & display. Zeer uiteenlopende branches, waar wij positief door worden uitgedaagd in onze dagelijkse werkzaamheden. Door onze kennis en ervaring te combineren, kunnen onze professionals u adviseren welke print- of scanoplossingen het beste voor u geschikt is, en dat doen wij graag. Een hecht en klantgericht team werkt op het hoofdkantoor dat in De Meern zit. Ze werken aan directe sales en aftersales activiteiten, daarnaast aan het afhandelen van bestellingen en alle vragen die zich voordoen in onze webshop. Die proberen ze zo snel mogelijk te verwerken, onze klanten hoeven nooit te lang te wachten op antwoord. Ondertussen hebben we ons bewezen als een aanbieder die betrouwbaar is in het geven van totaaloplossingen, en daar zijn we ontzettend trots op!

Over onze professionals

Onze medewerkers zijn voor het grootste deel niet de jongste meer, wat betekent dat ze ontzettend veel ervaring hebben. De meesten werken al ruim 25 tot 30 jaar bij Repromat! Dat zult u merken wanneer u met ze in contact komt, de ervaring en ook de betrokkenheid die ze tonen bij uw probleem. Het persoonlijke contact van onze professionals die snel kunnen schakelen tussen met u meedenken en verder kijken dan het product, zal ervoor zorgen dat u als klant na het gesprek tevreden zal ophangen.