Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

Wilt u voor een goed prijsje een website laten maken? Dat kan!

Tegenwoordig is het laten maken van een goedkope website niet makkelijk. Een bedrijf stelt verschillende soorten eisen aan een website en deze kunnen leiden tot een dure investering. Maar wist u dat u zelfs voor een mooi prijsje een goedkope website kan krijgen met al uw wensen? Bij het bedrijf SiteToGo kunt u terecht voor het maken van website naar wens. U kunt kiezen uit verschillende soorten templates en wij kunnen er van alles aan aanpassen. Denk hierbij aan de kleurgebruik, logo en content. Alles voor een goede website die staat als een huis!

SiteToGo

SiteToGo is uw bedrijf voor het laten maken van een goedkope website. Zij bieden van alles en nog wat aan qua webdesigns en mogelijkheden. Maar elke website biedt ongeveer hetzelfde aan met inhoudt. Bijvoorbeeld, als u met SiteToGo in zee gaat, is uw website meteen geoptimaliseerd voor mobiel en tablet. Hier hoeft niet meer aan gewerkt te worden en hiermee bespaart u ook tijd en geld mee. Uw website wordt ook meteen aangesloten op WordPress. WordPress is een website onderhoud tool om uw website aan te passen, statistieken te bekijken en nog veel meer. Om het kort uit te leggen is WordPress de achterkant van uw website. De website is bovendien zo ingericht dat deze perfect is voor de vindbaarheid op Google. Dus als u makkelijk gevonden wilt worden op een bepaald woord, is de website al geoptimaliseerd hiervoor en is het halve werk al gedaan. Wij zorgen ervoor dat uw website in goede handen is en helpen u ook om uw eigen website bij te houden.

Meer diensten

SiteToGo biedt meer verschillende diensten aan voor u en uw bedrijf. Bijvoorbeeld vormgeving van een nieuwe huisstijl, logo en drukwerk. Onze professionele grafisch ontwerper helpt u graag hiermee. Een andere dienst die wij voor u kunnen uitvoeren is het hoger komen in de Google Rankings. Hiermee bedoelen wij dat u op een bepaald zoekwoord in Google op nummer één staat! Zo wordt u vindbaarheid veel beter en vindt de doelgroep uw website sneller.

Wilt u een website laten maken? Ga dan nu naar www.sitetogo.nl.