Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

Xantion, het ICT-bedrijf uit Ede, voor uw ICT-voorziening

Bij Xantion ICT-bedrijf uit Ede, is het uitgangspunt dat voor alle bedrijven de ICT-voorziening net zo moet werken als water dat uit de kraan komt. Daarom kunt u uw gehele ICT-voorziening aan Xantion uitbesteden. Voor een vast bedrag per maand wordt u ontzorgt voor alles wat met ICT te maken heeft. Daarnaast kunt u bij Xantion terecht voor advies en is er natuurlijk een helpdesk voor vragen.

De diensten van Xantion, het ICT-bedrijf uit Ede

Bij Xantion, het ICT-bedrijf uit Ede, kunt u terecht voor het beheren van uw ICT-voorziening. Naast computers en printers vallen uiteraard ook servers, routers etc. hieronder. Bovendien geven zij u advies in de taal van de niet-ICT’er. Met dit advies blijft uw ICT-voorziening afgestemd op wat u ermee wilt bereiken. Daarnaast zorgt Xantion ervoor dat uw ICT-voorziening schaalbaar is. Zodat uw ICT-voorziening naar behoefte kan groeien of krimpen.

Het is tegenwoordig normaal om te werken op verschillende locaties. Dit wordt door Xantion ondersteund met diensten voor VoIP (bellen via het internet) en het werken in de Cloud. Zodat iedereen bereikbaar is en kan werken ongeacht waar hij/zij zich bevindt.

Mocht er toch nog een storing zijn of weet u niet meer hoe iets werkt dan kunt u dit ICT-bedrijf uit Ede gewoon bellen. U krijgt dan direct iemand aan de telefoon, dus geen keuzemenu’s.

En dit alles krijgt u bij Xantion voor een vast bedrag per maand. Want zij gaan uit van vaste en voorspelbare kosten. Eventuele noodzakelijke investering worden ook in een vast maandbedrag ondergebracht.

Kortom met de diensten van Xantion heeft u een ICT-voorziening die net zo werkt als water dat uit de kraan komt.

De filosofie van Xantion, het ICT-bedrijf uit Ede

Eerlijk, creatief, gedreven, toegankelijk en praktisch dat zijn de begrippen die de filosofie van Xantion weergeven. Dit komt tot uiting in de niet bindende manier van werken en de openheid. Bij Xantion wordt altijd gezocht naar de beste oplossing voor een probleem. Met een passie om voor u het beste resultaat te bereiken. Zij communiceren hierbij niet in de taal van de ICT’er maar in uw taal. Daarbij kunt u elke vraag stellen die u maar kunt bedenken.