Mastomatic2
Image default
Computers / Open Source

Zakelijke telefonie, simpel geregeld met de Nederlandse Provider

Met de Nederlandse Provider maken we telecom en zakelijke telefonie weer ongewoon simpel voor onze klanten. Wij zijn namelijk van mening dat onze klanten al genoeg zaken hebben om zich zorgen over te maken, en dat telecom daar niet een van hoeft te zijn. Wij leveren allerlei verschillende soorten zakelijke telefonie aan ondernemers. Dat kan gaan van traditioneel bellen over ISDN, hoewel dat ergens binnenkort wel gaat stoppen, tot al het bellen volledig via de cloud laten gaan. Niets is ons te moeilijk, wij gaan de uitdaging juist graag aan. Uiteraard leveren we ook alles wat nog tussen de twee zit!

Welke vorm van zakelijke telefonie past het beste bij jou?

Er zijn een aantal manieren om zakelijk te bellen, en uitkiezen van de geschikte zakelijke telefonie voor jou kan nog best een ingewikkelde zaak zijn. Gelukkig staan wij klaar voor onze klanten wanneer ze het moeilijk hebben! Samen komen we tot een oplossing die het meeste aansluit bij jouw behoeftes. Of dat nou gaat om het behouden van de huidige telefooncentrale of cloud telefonie, ons gaat het er vooral om dat onze klanten tevreden zijn.

De bestaande telefooncentrale behouden

Bij het overstappen op VoIP bellen is het mogelijk om de bestaande telefooncentrale gewoon te behouden door gebruik te maken van een SIP trunk. Het goede nieuws is zelfs dat de Nederlandse Provider deze SIP trunk gratis kan aansluiten! Daarna hoeft er niet veel meer te gebeuren, de organisatie belt vanaf nu via VoIP. Door gebruik te maken van onze SIP trunk kunnen onze  klanten gebruik maken van het wereldwijde telefonienetwerk!

Kiezen voor hosted VoIP

Daarnaast is hosted VoIP ook nog een reële optie voor veel van onze klanten. Het grote voordeel van cloud telefonie is dat de hele telefooncentrale gewoon in de cloud zit, waardoor deze ook geen onderhoudskosten meer heeft. Ontzettend makkelijk, en helemaal niet duur. Deze telefooncentrale is dan ondergebracht in een van de beveiligde datacenters van de Nederlandse Provider, en is daarbij voorzien van alle nieuwste functies. Dat is pas makkelijk. Weet jij al waar je voor gaat kiezen? De Nederlandse Provider staat klaar!